Beste basketbalvrienden,

Het is weer die tijd van het jaar wanneer de lucht gevuld is met een betoverende mix van dribbels, vreugde en vooral, de geur van vers gebakken kerstkoekjes in de lucht. Als voorzitter van onze geweldige basketbalclub, wil ik jullie een heel bijzondere kerstgroet sturen.

Terwijl de sneeuwvlokken vallen en de lampjes twinkelen als een perfecte lay-up die door het net glijdt, laten we stilstaan bij wat echt telt: de geest van samen zijn en de vreugde van het delen. Of je nu op het veld bent of geniet van de feestdagen, laten we de warmte van het samenzijn omarmen, net zoals we die passie voelen wanneer we samenkomen voor een spannende wedstrijd.

Kerst gaat over het vinden van vreugde in kleine dingen, net zoals we vreugde vinden in het dribbelen van de bal naar de perfecte positie of in het vieren van een fantastische dunk. Laten we deze feestdagen benutten om onze banden te versterken, nieuwe vriendschappen te smeden en samen te genieten van de magie van het spel en het seizoen.

En terwijl we het nieuwe jaar tegemoet gaan, laten we streven naar teamwork, veerkracht en vooral, de bereidheid om elkaar te ondersteunen, op en buiten het veld. Laten we samen werken aan ons beste spel, niet alleen in basketbal, maar ook in het spel van het leven.

Namens het bestuur en alle leden van onze club wens ik jullie een vrolijk kerstfeest en een nieuwjaar vol hoop, succes en talloze buzzer-beaters die ons hart sneller doen slaan.

Laat ons de geest van Kerstmis verspreiden, één basketbal en één glimlach tegelijk!

Met sportieve kerstgroeten

Anthony - Voorzitter, Basketbalclub Brugge